Cum comand

Cum comand?

Comunicarea cu MagicMemories  se poate realiza prin adresele menţionate la secţiunea „Contact” din Site.

Clientul poate efectua Comenzi pe Magicmemories.ro, prin adaugarea Bunurilor /  Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata parţială sau totală prin una dintre modalităţile indicate.

Pentru a evita situaţiile neplăcute înainte de a comanda produsul online Clientul va contacta MagicMemories telefonic pentru a i se confirma disponibilitatea.

Prin finalizarea comenzii, clientul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete şi adevărate la data plasării Comenzii şi este de acord să fie contactat de către MagicMemories prin orice mijloc disponibil.

La comanda efectuată de către client se va ataşa un document pdf (vizibil şi în contul clientului), reprezentând contractul de colaborare pentru serviciile contractate, urmând ca anexa 1 a acestui contract să fie transmis prin email după complectarea datelor. Contractul se va ataşa indiferent de modalitatea de plată aleasă, însă cu limita de plată de 3 zile lucrătoare.

Toate informaţiile folosite pentru descrierea Bunurilor / Serviciilor disponibile pe Site (imagini / prezentări / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea MagicMemories, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, obligaţiile in schimb vor fi prezente în contract.